MJ Report bij de CD Release van band MOTWAT

Band MOTWAT nodigde MJ Report uit om in de Koningshoeve de 2e cd release te komen vieren. In een volle Koningshoeve hebben we genoten van het optreden van de Hoeksche Blues Band MOTWAT!

band mot wat

Ook te zien op TV Hoeksche Waard | op uw televisie…..

namen-jeroen-en-Mirjam

Band Mot Wat is in 2013 opgericht. Met trots presenteren zij op 19 maart de tweede cd, opgenomen in de studio. Marinus Verschoor (leadzanger) vertelt:

Onze band bestaat uit een 5-koppig gezelschap. De jongste van de band is 17 jaar en de oudste is 65.

Onze bandleden zijn allemaal heel verschillend, maar met één hele grote gemeenschappelijke deler, namelijk liefde voor de muziek. Dat maakt dat we plezier uitstralen en er altijd een feestje van maken.

We spelen Nederlandstalige BLUES geïnspireerd op ouwe Bluesklassiekers. Tja, en nu dan de nieuwe CD. Allemaal zelfgeschreven nummers.

We zijn zeer benieuwd hoe het publiek het zal ontvangen.

band mot wat optreden

Ik denk dat we uniek zijn, zowel in samenstelling als in ons repertoire. Natuurlijk spelen we ook covers, maar toch gaat er altijd een Mot Wat sausje overheen, waardoor we lastig in een hokje te plaatsen zijn. We worden steeds vaker gevraagd en we krijgen jong 7 oud altijd op de dansvloer!

19 maart wordt een bijzondere dag voor ons, maar ook voor ons publiek. Ik hoop dat veel mensen deze, voor ons, memorabele dag willen meemaken. Wij gaan er écht een geweldige feestavond van maken!

Mot Wat bestaat uit: Marinus Verschoor – PIANO/ZANG, Tom van Ruiswijk -BASGITAAR, Hugo Snel -DRUMS, Leen Baars -HARMONICA/ZANG en Hans van Sasse van IJsselt – GITAAR

band mot wat
band mot wat
band mot wat
band mot wat
band mot wat
band mot wat

Logo-MJ-Report1400

 

 

 

MJ Report gaat op pad met een camera door de Hoeksche Waard. 

Mirjam en Jeroen gaan samen op pad om van allerlei leuke zaken uit de Hoeksche Waard verslag te doen.

Wilt u ze op bezoek? Mail dan naar redactie@mjreport.nl en vertel waarom ze bij u langs moeten komen. En wie weet heeft u uw moment of fame op TV Hoeksche Waard en alle internet kanalen die het team  tot hun beschikking hebben.

www.mjreport.nl

MJReport is tot stand gekomen in samenwerking met:

www.gezienindehoekschewaard.nl
www.jbproductions.nl
www.fototrends.nl

Mediapartners:

www.hoekschnieuws.nl
www.tvhoekschewaard.nl

 

Wilt u ook meedoen als mediapartner?

Stuur dan een berichtje naar redactie@mjreport.nl en vraag naar de mogelijkheden.