Op pad met Serge Libeton en Aad Hofmeester

MJ Report gaat op huizenjacht en wil alles weten over hypotheken

Serge Liberton van Makelaardij De Groote Waard neemt Mirjam mee naar de Grutto in Oud-Beijerland waar een prachtig huis te koop staat. Over de do’s and dont’s over het verkopen van je huis. Jeroen brengt een bezoek aan Aad Hofmeester. Financiëel adviseur in vele opzichten. Hij vertelt ons alles over hypotheken en hoe je je financiële zaken het beste kunt regelen voor nu en in de toekomst.

MJ Report bezoekt Grutto nummer 29 samen met Serge Libeton

Een huis kopen doe je niet zomaar! Daarom is het van groot belang dat je goed geïnformeerd bent over de mogelijkheden. Met in deze aflevering 2 experts op het gebied van wat er bij komt kijken als je een huis koopt, helpen we u een stukje in de goede richting.

In de Grutto in Oud-Beijerland staat een ééngezinswoning te koop voor de vraagprijs € 239.500,-  De huidige bewoners laten zien hoe je je huis etaleert als je het te koop aanbiedt. Zij hebben goed geluisterd naar de tips van Makelaardij Groote Waard hoe je je huis het beste etaleert voor potentiële kopers. Wij nemen een kijkje.

Aad Hofmeester

“Wat is een lineaire of een annuïteitenhypotheek?”

Jeroen bezoekt Aad Hofmeester en vraagt hem het hemd van het lijf over financiële zaken. Aad Hofmeester legt alles duidelijk en helder uit. Fijn om te weten dat er experts zijn die je verder kunnen helpen op een vertrouwde en prettige manier.

“Op dit moment staat de rente echt heel laag”, vertelt Aad. Echt de moeite waard om samen met Aad je bestaande situatie eens nader te bekijken.

We maakten een zeer informatief item, maar natuurlijk wel weer met een vrolijke noot. Bedankt Groote Waard en Hofmeester en Partners voor jullie gastvrijheid.

Veel kijkplezier!

namen-jeroen-en-Mirjam

 

Heeft u na het lezen van de blog of het zien van de film interesse in de diensten van Groote Waard of Hofmeester en Partners, neem gerust vrijblijvend contact met ze op.

Groote Waard tel: 0186 – 666 911Hofmeester en Partners tel : 0186 – 62 38 10

Grutto 29 te Oud-Beijerland

Natuursteen Binnemaas
Fototrends
Fototrends

Logo-MJ-Report1400

 

 

 

MJ Report gaat op pad met een camera door de Hoeksche Waard. 

Mirjam en Jeroen gaan samen op pad om van allerlei leuke zaken uit de Hoeksche Waard verslag te doen.

Wilt u ze op bezoek? Mail dan naar redactie@mjreport.nl en vertel waarom ze bij u langs moeten komen. En wie weet heeft u uw moment of fame op TV Hoeksche Waard en alle internet kanalen die het team  tot hun beschikking hebben.

www.mjreport.nl

MJReport is tot stand gekomen in samenwerking met:

www.gezienindehoekschewaard.nl
www.jbproductions.nl
www.fototrends.nl

Mediapartners:

www.hoekschnieuws.nl
www.tvhoekschewaard.nl

 

Wilt u ook meedoen als mediapartner?

Stuur dan een berichtje naar redactie@mjreport.nl en vraag naar de mogelijkheden.