Jeroen neemt Mirjam mee om een verjaardagscadeau uit te kiezen

Jeroen verrast Mirjam met een bezoek aan juwelier Van Moorsel in Oud-Beijerland. Mirjam is jarig in april en mag een cadeau uitzoeken. En daar wordt ze super bij van!

MJ Report bij juwelier Van Moorsel

Armbanden, oorbellen, sieraden, juwelen, horlogs, ringen… Fariba neemt een gezichtsanalyse af om exact te bepalen wat het beste bij Mirjam past.

Peter van Moorsel is goudsmid en maakt zelf sieraden en juwelen. Op het moment dat wij er zijn is Mathilde daar om een speciaal sieraad te laten maken voor een speciale gelegenheid. Peter legt uit hoe dat in z’n werk gaat.

Fariba van Moorsel weet alles van de collectie die ze in huis hebben. Ze weet feilloos dat te zoeken wat bij iemand past. Ook dat is een kunst. Fariba vertelt ons over de nieuwe voorjaarscollectie. We krijgen van alles te zien en raken geïnspireerd voor moederdag cadeau’s.

juwelier van moorsel
van moorsel juwelier

“Moederdag”

Binnenkort is het moederdag

Bij juwelier Van Moorsel ben je aan het juiste adres voor perfecte cadeau’s. Jeroen snuffelt ook tussen de collectie en vindt een te gek en betaalbaar horloge.

Als je denkt dat een bezoek aan juwelier Van Moorsel alleen is weggelegd voor diegene met een dikke portemonnaie , dan kom je bedrogen uit. Van Moorsel heeft een perfecte mix van sieraden en juwelen in diverse prijsklassen. Er is voor iedereen iets te vinden.

Veel herkenning en kijkplezier gewenst!

namen-jeroen-en-Mirjam

Logo-MJ-Report1400

 

 

 

MJ Report gaat op pad met een camera door de Hoeksche Waard. 

Mirjam en Jeroen gaan samen op pad om van allerlei leuke zaken uit de Hoeksche Waard verslag te doen.

Wilt u ze op bezoek? Mail dan naar redactie@mjreport.nl en vertel waarom ze bij u langs moeten komen. En wie weet heeft u uw moment of fame op TV Hoeksche Waard en alle internet kanalen die het team  tot hun beschikking hebben.

www.mjreport.nl

MJReport is tot stand gekomen in samenwerking met:

www.gezienindehoekschewaard.nl
www.jbproductions.nl
www.fototrends.nl

Mediapartners:

www.hoekschnieuws.nl
www.tvhoekschewaard.nl

 

Wilt u ook meedoen als mediapartner?

Stuur dan een berichtje naar redactie@mjreport.nl en vraag naar de mogelijkheden.