MJ Report was bij Tuinwereld voor de opnames van de Speciale Kerstuitzending.

Bekijk de kerstuitzending hier op onze website, op TV Hoeksche Waard, op FACEBOOK of op ons You Tube kanaal. Vele gasten schuiven aan tafel, oliebollen worden geserveerd, heerlijke hapjes, recepten van Chef Kok Patrick Smol van ’t Kookhuys, flessen wijn komen op tafel..kortom..een veelzijdige uitzending met allerlei leuks.

MJ Report … gemaakt door, voor en met Hoeksche Waarders. Bedankt lieve gasten voor jullie geweldige bijdrage! Jullie waren top!

Verloting van het kerstpakket

Ken jij iemand die je het kerstpakket gunt twv ongeveer 150 euro? Gebruik dan snel de button om mee te doen!

MEEDOEN om het kerstpakket te winnen

Kerstmenu van Restaurant ’t Kookhuys

Heeft u na het zien van de kerstuitzending zin gekregen in het kerstmenu van ChefKok | Restaurant ’t Kookhuys? Reserveer dan snel voor de KERSTBRUNCH of voor het KERSTDINER, er zijn nog enkele couverts beschikbaar. U kunt online reserveren of gewoon even bellen met Patrick! Tel: 0186 – 622 227 Wilt u de menu’s nog even bekijken? Check dan de buttons hieronder.

Kerstbrunch 2015 Restaurant ’t Kookhuys
Kerstmenu 2015 Restaurant ’t Kookhuys

Sponsors van de kerstuitzending

Onze gasten

Recept van AnumiVita | Cocosbolletjes

Wilt u de (gezonde) COCOSballetjes van Francisca van AnumiVita thuis ook eens maken? Klik dan op onderstaande button voor het recept! BON APPETIT!

Recept Cocosbollen van Anumi Vita
Cocosballetjes Anumi Vita

Kanjers Katsie E. & Marcel S.

Katsie E en Marcel S

Bedankt Eric en Marcel voor jullie muzikale bijdrage. Katsie E. & Marcel S. zijn bekend geworden met het nummer “Praet Flakkees Met Me” maar voor ons zongen ze “Driving Home For Christmas”.

Onze Gastheer

Kerstuitzending MJ Report

Heeft u een product gezien in de uitzending bij Tuinwereld en heeft u een vraag daarover? Neem dan gerust contact op met Tuinwereld Oud-Beijerland. Tel 0186-633 633

Onze grote dank gaat uit naar team MJ Report | Kerstspecial

Rob-Steltman-RSAV-Media
Bekijk meer van Rob
Bekijk meer van Maurice
MJ-Report-Kerst-2015