MJ Report bij de lancering van hét nieuwe magazine De Waard – over de Hoeksche Waard

MJ Report is uitgenodigd om aanwezig te zijn bij de onthulling van een nieuw glossy magazine voor de Hoeksche Waard.

Met trots presenteren wij u : De Waard Magazine!

De genodigden worden allemaal in de watten gelegd door de familie Boender van Gastrovino De Hoogheerlijkheid, de locatie waar de onthulling plaats vindt.

MJ Report geniet van de heerlijke gastronomische hapjes en drankjes die ons ten deel vallen en ondertussen hebben we een aantal interviews met ondernemers die een plaatsje hebben weten te bemachtigen in het magazine, maar ook met de bedenkers van het magazine, waar de spanning een beetje oploopt voor het moment suprême.

De Waard editie 1 magazine

En dan is het eindelijk zover! ‘Met veel liefde hebben wij voor u gemaakt….’

De Waard Magazine

dé nieuwe glossy voor de Hoeksche Waard

Applaus en champagne volgen… een ieder krijgt een exemplaar en er wordt driftig gebladerd door het magazine op zoek naar zijn of haar redactionele stuk… lof en complimenten vallen de makers ten deel..

Bent u nieuwsgierig geworden naar het blad? Het wordt verspreidt in de Hoeksche Waard, u komt het vast en zeker een keer tegen. Het is niet te missen. Op de cover prijkt een schitterende foto van Jeffrey Groeneweg van Qphoto.

Als u de facebookpagina van De Waard volgt, dan ziet u alle ondernemers voorbij komen. Bij elk van hen is het magazine GRATIS op te halen.

Benieuwd naar de film? Nog heel even wachten…

namen-jeroen-en-Mirjam

De Waard magazine
De Waard magazine
De Waard magazine
De Waard magazine
De Waard magazine
De Waard magazine