MJ Report te paard

MJ Report heeft gereserveerd voor een paardrijles

Mirjam en Jeroen lopen een ochtend mee op Manege De Mustang te Zuid-Beijerland. De afspraak was dat al het werk gedaan zou worden wat normaal gesproken ook gebeurt op een gemiddelde dag op een manege om MJ Report te laten zien wat er zoal bij komt kijken.

Het is hard werken op een manege

Om half 10 hebben we afgesproken met Lennard Bouwman en Marjanne Snoek, de eigenaren van Manege De Mustang. Bert van TV Hoeksche Waard komt ook beeld schieten voor een korte “making of” film. Helemaal leuk. Al snel wordt duidelijk dat het hard werken is op een manege. Mirjam gaat met Marjanne aan de slag. Paarden borstelen, stal uitmesten, de paarden voeren, zadelen..etc…. Het gebeurt allemaal. In de tussentijd vertelt Marjanne wat er allemaal te beleven valt op Manege De Mustang.

 

Jeroen verkent de manege met een heel nieuw vriendje terwijl Mirjam aan het werk is. Maar dat is lang niet alles.. De paardrijles van Marjanne moet nog komen. Ondanks dat Mirjam het best spannend vindt, slaat ze zich erdoorheen.

Wil jij ook eens een proefles doen bij Marjanne om te kijken of paardrijles iets voor is? Neem dan rustig contact op met Manege De Mustang. Je bent absoluut in goede handen.

leren paardrijden hoeksche waard

Leren paardrijden

De tijd waarin je pony opgezadeld klaar stond en je alleen hoefde op te stappen voor je rijles, een uurtje kon rijden en hem daarna weer over kon dragen, zonder verder enig contact te hebben met dit dier dat jou een uur plezier schenkt hebben wij al lang achter ons gelaten. Manege De Mustang vindt het belangrijk dat er op de juiste manier met pony’s omgegaan wordt, niet alleen tijdens het rijden, maar zeker ook daarbuiten. Want ook dát hoort bij leren paardrijden; de juiste behandeling en verzorging van pony’s voor en na het rijden.

Interesse in een paardrijles? Neem dan contact op met Manege De Mustang

 

Voor nu de blog, zeer binnenkort de film…

namen-jeroen-en-Mirjam

 

 

Manege De Mustang
Manege De Mustang
Manege De Mustang
Manege De Mustang
Manege De Mustang
Manege De Mustang