Op pad met Serge Libeton en Aad Hofmeester

MJ Report gaat op huizenjacht en wil alles weten over hypotheken

Serge Liberton van Makelaardij De Groote Waard neemt Mirjam mee naar de Grutto in Oud-Beijerland waar een prachtig huis te koop staat. Over de do’s and dont’s over het verkopen van je huis. Jeroen brengt een bezoek aan Aad Hofmeester. Financiëel adviseur in vele opzichten. Hij vertelt ons alles over hypotheken en hoe je je financiële zaken het beste kunt regelen voor nu en in de toekomst.

MJ Report bezoekt Grutto nummer 29 samen met Serge Libeton

Een huis kopen doe je niet zomaar! Daarom is het van groot belang dat je goed geïnformeerd bent over de mogelijkheden. Met in deze aflevering 2 experts op het gebied van wat er bij komt kijken als je een huis koopt, helpen we u een stukje in de goede richting.

In de Grutto in Oud-Beijerland staat een ééngezinswoning te koop voor de vraagprijs € 239.500,-  De huidige bewoners laten zien hoe je je huis etaleert als je het te koop aanbiedt. Zij hebben goed geluisterd naar de tips van Makelaardij Groote Waard hoe je je huis het beste etaleert voor potentiële kopers. Wij nemen een kijkje.

Aad Hofmeester

“Wat is een lineaire of een annuïteitenhypotheek?”

Jeroen bezoekt Aad Hofmeester en vraagt hem het hemd van het lijf over financiële zaken. Aad Hofmeester legt alles duidelijk en helder uit. Fijn om te weten dat er experts zijn die je verder kunnen helpen op een vertrouwde en prettige manier.

“Op dit moment staat de rente echt heel laag”, vertelt Aad. Echt de moeite waard om samen met Aad je bestaande situatie eens nader te bekijken.

We maakten een zeer informatief item, maar natuurlijk wel weer met een vrolijke noot. Bedankt Groote Waard en Hofmeester en Partners voor jullie gastvrijheid.

Voor nu de blog, zeer binnenkort de film…

STAY TUNED!

namen-jeroen-en-Mirjam

 

 

Heeft u na het lezen van de blog of het zien van de film interesse in de diensten van Groote Waard of Hofmeester en Partners, neem gerust vrijblijvend contact met ze op.

Groote Waard tel: 0186 – 666 911Hofmeester en Partners tel : 0186 – 62 38 10

Grutto 29 te Oud-Beijerland

Natuursteen Binnemaas
Fototrends
Fototrends