MJ Report volgt Jill, zij heeft een bijzonder beroep

Jill is uitvaartverzorger bij Monuta Memoriam. Jill woont in de Hoeksche Waard en vertegenwoordigt oa dan ook de regio Hoeksche waard voor Monuta. Wij bezochten het uitvaartcentrum en Jill vertelt ons over wat er allemaal bij komt kijken als zij een uitvaart moet regelen.

MJ Report op bezoek bij Jill in Uitvaartcentrum Monuta Memoriam

Liever denken we er niet over na.. “De Dood”

Het enige wat we zeker weten in het leven is dat we dood gaan en hoe je het ook went of keert, we moeten hiermee dealen.

Jill heeft ervoor gekozen om uitvaartverzorger te worden. Een bijzonder beroep waarin je van alles meemaakt. Een dankbaar beroep waarin je veel met emoties te maken krijgt. Hoe ga je daar nu mee om? Soms grijpt het je toch, je bent ook gewoon maar mens en toch moet je professioneel zijn. Jill vertelt ons erover…

Monuta-Memoriam-Rotterdam-Zuid

Naast dat we een rondleiding krijgen in het uitvaartcentrum, nemen we een kijkje op de Zuiderbegraafplaats. Jill vertelt ons over de verschillen die er zijn waarop je begraven kunt worden. Ook kun je ervoor kiezen om bovengronds te worden weggezet. Er zijn landen waar de grond te hard is om te kunnen begraven. Het is dus niets nieuws, maar MJ Report wist niet dat ook dat mogelijk is.

Monuta-Memoriam-Rotterdam-Zuid

“Begraven of cremeren”

Je wil er niet over nadenken, maar uit het gesprek met Jill blijkt hoe belangrijk het is om er toch van te voren over na te denken.

Niet zozeer voor jezelf, maar wél voor de nabestaanden. Het feit ligt er dat het op een moment geregeld moet worden. We praten ook over het wel of niet hebben van een uitvaartverzekering, want wat kost een uitvaart en hoe komt het dat een uitvaart aardig wat geld kost!

Wil je meer weten over het regelen van een uitvaart? Bezoek dan de website van Monuta Memoriam. Daar vind je alle informatie over de mogelijkheden. Bellen mag ook altijd.

namen-jeroen-en-Mirjam

Monuta-Memoriam-Rotterdam-Zuid
Monuta-Memoriam-Rotterdam-Zuid
Monuta-Memoriam-Rotterdam-Zuid
Monuta-Memoriam-Rotterdam-Zuid
Monuta-Memoriam-Rotterdam-Zuid
Monuta-Memoriam-Rotterdam-Zuid

Logo-MJ-Report1400

 

 

 

MJ Report gaat op pad met een camera door de Hoeksche Waard. 

Mirjam en Jeroen gaan samen op pad om van allerlei leuke zaken uit de Hoeksche Waard verslag te doen.

Wilt u ze op bezoek? Mail dan naar redactie@mjreport.nl en vertel waarom ze bij u langs moeten komen. En wie weet heeft u uw moment of fame op TV Hoeksche Waard en alle internet kanalen die het team  tot hun beschikking hebben.

www.mjreport.nl

MJReport is tot stand gekomen in samenwerking met:

www.gezienindehoekschewaard.nl
www.jbproductions.nl
www.fototrends.nl

Mediapartners:

www.hoekschnieuws.nl
www.tvhoekschewaard.nl

 

Wilt u ook meedoen als mediapartner?

Stuur dan een berichtje naar redactie@mjreport.nl en vraag naar de mogelijkheden.