YESS…. MJ Report is weer van start

Na de decembermaand hebben we een kleine rustperiode ingelast. Maar…we zijn vanaf vandaag weer volop aan de bak. De eerste items staan gepland en we hebben er zin in.

MJ Report op bezoek bij Binnenmaas Natuursteen & Mencoo Audiciëns

Over alle soorten natuursteen, toepassingen daarvan en hoe in de werkplaats gebruik gemaakt wordt van gehoorbescherming.

Rob de Kreek vertelt ons alles over verschillende soorten natuursteen en waarvoor het allemaal gebruikt kan worden. We denken dat natuursteen heel duur is, maar doordat het zo duurzaam is, is het op de lange termijn natuurlijk juist wel goedkoop.

Verder nemen we een kijkje in de werkplaats waar het graniet, marmer, composiet etc bewerkt worden. Wat een herrie!!

Krachtige apparaten zijn nodig om het harde steen te be- en verwerken tot bruikbare en op maat gemaakte toepassingen en dat lukt niet zonder lawaai.

mencoo audiciens freek menheere

“Wat is de norm Freek?”

En daar komt Freek Menheere van Mencoo Audiciëns de hoek om! Hij laat zien aan de hand van een decibellenmeter dat het heel belangrijk is om goede gehoorbescherming te gebruiken in beroepen waar de decibellen je om de oren vliegen! Want gehoorbeschadiging verdwijnt nooit meer!

De norm is 80 db, bij het eerste het beste apparaat wat we testen gaan we al naar de 97 decibel. Een informatief en serieus item dus, maar natuurlijk wel met een vrolijke noot.

Voor nu de blog, binnenkort de film…

STAY TUNED!

namen-jeroen-en-Mirjam

Natuursteen Binnemaas
Natuursteen Binnenmaas
Natuursteen Binnenmaas
Natuursteen Binnenmaas
Natuursteen Binnenmaas
Natuursteen Binnenmaas