MJ Report werd uitgenodigd voor de Special Ladiesnight bij Toyota Oud-Beijerland

MJ Report is uitgenodigd om aanwezig te zijn bij de Special Ladiesnight georganiseerd door Louwman Toyota Oud-Beijerland.

Met een heerlijk glaasje prosecco worden we ontvangen. Als we binnen komen zien we direct dat alles tot in de puntjes verzorgd is. De 250 genodigden zal het aan niets ontbreken. Diverse *standhouders zijn paraat om alle ladies te verwelkomen met ieder hun eigen product of dienst.

*Onderaan dit bericht staan alle deelnemende bedrijven met een link naar de facebookpagina.

Toyota-oud-beijerland-

Om 20.00 uur opent vestigingsmanager Otto Sonneveld de avond

Iedereen wordt van harte welkom geheten door vestigingsmanager Otto Sonneveld. Daarna wordt de microfoon overgedragen aan organisator Johan Boelrijk die met veel enthousiasme het programma van de avond presenteert. Medewerkers worden nog in het zonnetje gezet en dan kan de ladiesnight beginnen. De avond is gevuld met entertainment en onder het genot van hapjes en drankjes, verzorgd door Gastrovino De Hoogheerlijkheid, kan een ieder zich laten vermaken.

Er is een ruimte ingericht met allerlei massage therapeuten. Zo kun je er terecht voor een voetreflex kennismaking. Jeroen ondergaat een klankschaalmassage en Mirjam krijgt een apparaatje op haar hoofd, waarmee bekeken kan worden of de haargroei goed is.

Kapsalon YourStyle uit Puttershoek is aanwezig, Laura Bellai heeft een stand met leuke kleding, evenals DB Mode, maar ook de chocoladeafdeling van De Hoogheerlijkheid is erbij. Tassen, sjawls, sieraden van Bibelot, Hilda Meeldijk van Herbalife. Kinderkleding, thuis accessoires…er is voor iedereen iets leuks te vinden. We hebben met iedereen een kort gezellig gesprekje.

Grote dank aan Toyota Louwman Oud-Beijerland voor de enorme gastvrijheid!

Benieuwd naar de film? Nog heel even wachten…

namen-jeroen-en-Mirjam

Toyota dealer Oud-Beijerland
toyota oud-beijerland

Schrijf in voor onze nieuwsbrief onderaan de pagina en blijf helemaal op de hoogte of like ons op FACEBOOK!

Participerende ondernemers

toyota oud-beijerland
toyota oud-beijerland
toyota oud-beijerland
toyota oud-beijerland
toyota oud-beijerland
toyota oud-beijerland
toyota oud-beijerland
toyota oud-beijerland
toyota oud-beijerland